Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:13

دسر با طعم لوندر

دسر با طعم لوندر

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بلوبری.....................200 گرم

لوندر خشک..................1 قاشق چای‌خوری

شیر.................2 پیمانه

پودر نشاسته گندم..................3 قاشق چای‌خوری

شکر......................1 پیمانه

آرد برنج........................1 قاشق چای‌خوری

روش‌تهیه

بلوبری را به صورت پوره درآورید و صاف کرده و رویش لوندر بریزید. شیر، نشاسته، شکر و آرد برنج را در ظرفی ریخته و روی حرارت بپزید تا غلیظ شده و به صورت فرنی درآید. یک قسمت از فرنی را جدا کنید و در ظرفی جداگانه با پوره بلوبری و لوندر مخلوط کرده و روی حرارت بپزید تا غلیظ شود. در استکان‌ها ابتدا فرنی سفید ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد، سپس رویش از فرنی بنفش ریخته و بعد از سرد شدن سرو نمایید.

برچسب ها: دسربلوبریدسر با طعم لوندرطرز تهیه دسر با طعم لوندر تعداد بازديد: 219 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است