Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:05

دسر کریسپی توت فرنگی و ریواس

دسر کریسپی توت فرنگی و ریواس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

ریواس پوست کنده و خرد کرده 450 گرم

توت‌فرنگی خرد کرده 300 گرم

شکر قهوه‌ای 100 گرم

آرد ذرت 30 گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری 

مواد لازم رویه

آرد 90 گرم

شکر قهوه‌ای 100 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

کرة‌ سرد (خرد کرده) 85 گرم

گردوی خرد کرده 65 گرم

جوی دو سر 70 گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب نسوز مناسب سرو را به قطر 20 سانتیمتر اندکی چرب کنید.

آن‌گاه ریواس، توت فرنگی، شکر قهوه‌ای، آرد ذرت، وانیلین و آب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.

حالا مخلوط ریواس و توت فرنگی را در قالب نسوز بریزید و بعد مواد رویه را رویش بپاشید.

اکنون دسر را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

یادآوری

می‌توانید این دسر را همچنان که گرم است، با بستنی میل کنید. 

روش تهیه مواد رویه

آرد، شکر قهوه‌ای، نمک، کره، گردو و جو را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا این مخلوط به شکل خرده نان درآید.

برچسب ها: دسردسر توت فرنگیآموزش دسرروش تهیه دسردستور تهیه دسرطرز تهیه دسرآشپزباشیشور و شیریندسر کریسپی توت فرنگی و ریواسدسر کریسپی تعداد بازديد: 943 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است