Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:44

كاستِرد دارچین

كاستِرد  دارچین

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 625 میلی‌لیتر (دو و یك‌دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر  70 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، زرده تخم‌مرغ، شكر و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا اندكی غلیظ شود.

سپس كم‌كم شیر داغ را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. حال كاسترد را صاف كنید و در 4 ظرف نسوز به گنجایش 1 پیمانه(250 میلی‌لیتر) بریزید و رویشان دارچین بپاشید.

اكنون آنها را در قالب یا سینی دیواره بلندی بچینید و قالب را تا نیمه آب كنید. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 150درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، كاسترد را بپزید.

برچسب ها: كاستِرد دارچینآموزش كاستِردانواع كاستِردطرز تهیه كاستِردمواد اولیه كاستِردكاستِرد تعداد بازديد: 562 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است