Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 18 آذر 1398 - 01:00

لواشک‌‌سیب و دارچین

لواشک‌‌سیب و دارچین

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیب   یک کیلو گرم

شکر  1 قاشق سوپخوری سرپر

پودر دارچین   یک قاشق چایخوری

آب  125 میلی‌لیتر  (یک دوم پیمانه)

آَشپزباشی - آرزو مقدم

روش تهیه 

پوست سیب‌ها را  بگیرید و هسته‌هایش را جدا کنید و سیب‌ها را خرد نمائید.

آن‌گاه سیب را همراه با شکر، دارچین و آب در ظرف مناسبی بریزید و ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید.

حالا فر را با دمای ۱۴۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و سیب‌ها را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.

اکنون پوره به دست آمده را روی صفحه سیلیکونی به اندازه۳۰ × ۴۰ سانتیمتر بریزید و با پالت صاف کنید.

صفحهسیلیکونی را روی سینی شیرینی بگذارید و لواشک را  به مدت یکساعت تا یک ساعت و نیم در فر بپزید.

سپس فر را خاموش کنید و بگذارید لواشک در فر کاملا خشک شود. اینک آن را از صفحه سیلیکونی جدا کنید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدملواشک سیب و دارچینروش تهیه لواشکروش تهیه لواشک سیبچطور لواشک درست کنیم؟ تعداد بازديد: 414 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است