Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:27

كمپوت سیب و نعنا

كمپوت سیب و نعنا

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیب 1 كیلوگرم

 

شكر 350 گرم

 

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

نعنا تازه     200 گرم

آشپزباشی – مریم امیری

 

پوست سیب‌ها را بگیرید و به شكل دلخواه خرد كنید و یا درسته نگه دارید. آن‌گاه سیب‌ها‌ را در ظرفی پر از آب بریزید و قدری آبلیمو به آن بیفزائید تا تغییر رنگ ندهد.

 حالا شكر و آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و صاف كنید. اكنون نعنا را بشوئید و ساقه‌هایش را با نخ ببندید و همراه با سیب درون شربت بریزید.

كمپوت را بجوشانید تا سیب بپزد. اكنون نعنا را از داخل كمپوت درآورید و دور بریزید و بگذارید كمپوت خنك شود. آن‌گاه آن را در شیشه یا ظرف دردار بریزید و در یخچال نگه‌دارید. هنگام میل كردن سیب‌ها را با برگ‌های نعنای تازه بیارائید.

برچسب ها: كمپوتكمپوت سیبكمپوت نعناآموزش كمپوت سیبآموزش كمپوت نعناطرز تهیه كمپوت سیبطرز تهیه كمپوتطرز تهیه كمپوت نعناانواع كمپوت تعداد بازديد: 851 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است