Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:08

كاسترد دارچین

كاسترد دارچین

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

شیر  625 میلی‌لیتر (دو و یك‌دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكر  70 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ تخم‌مرغ، شكر و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا اندكی غلیظ شود.

سپس كم‌كم شیر داغ را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. حال كاسترد را صاف كنید و در 4 ظرف نسوز به گنجایش 1 پیمانه

(250 میلی‌لیتر) بریزید و رویشان دارچین بپاشید.

اكنون آنها را در قالب یا سینی دیواره بلندی بچینید و قالب را تا نیمه آب كنید. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 150درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، كاسترد را بپزید.

 

برچسب ها: كاسترد دارچینروش تهيه كاسترد دارچینآموزش كاسترد دارچینكاستردمواد لازم كاسترد دارچینكاسترد با دارچينتهيه كاسترد دارچین تعداد بازديد: 338 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين دسر چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است