Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 18:02

پارفيت پنير و موز

پارفيت پنير و موز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-5 عدد

پنير خامه ای   ٢٤٠ گرم

شكر  ٧٠ گرم

وانيلین  یک چهارم  قاشق چايخوري

خامۀ قنادی همزده و  فرم گرفته  ١٥٠ گرم

بيسكويت وانيلي آسياب کرده   ١٥٠ گرم

كرۀ آبكرده   ٦٠ گرم

موز حلقه ای خرد کرده   ٣ عدد

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

پنير خامه اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.

آنگاه وانيلین و خامه را بیفزائید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

سپس بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و آن را بین قالبهاي يك نفرۀ دسر تقسیم کنید.

حالا اندکی از کرم فراهم کردۀ پنیر را رویش بریزید و اندکی ازحلقه های موز را روی کرم بگذارید.

به همین ترتیبقالب‌ها را از بیسکویت،کرم و موز پر کنید.

اکنون پارفیت پنیر و موز را  به مدت تقریبی 3-4 ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شوند.

برچسب ها: دسر با موزآشپزباشیمهدیس رحیمیاندسر خوشمزهپارفیت پنیر و موزطرز تهیه انواع دسرانواع دسرهای پنیریمواد لازم برای تهیه پارفیت پنیر و موز تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است