Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 25 آذر 1397 - 14:10

کرم بروله

کرم بروله

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

خامه صبحانه 750 گرم

اسانس وانیل یک دوم  قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ  7 عدد

شکر 110 گرم

شکر قهوه ای 65 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. آن‌گاه وانیل را به آن بیفزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس خامه گرم را به آن بیفزائید و این مایه را چند دقیقه روی بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید.

اکنون مایه کرم بروله را درون قالب‌های مخصوص آن بریزید و روی قالب‌ها را با فویل بپوشانید. قالب‌ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و تا نیمه ظرف آب جوش بریزید.

اینک کرم بروله را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 40 دقیقه بپزید. کرم بروله را بعد از خنک شدن، در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

هنگام مصرف روی هر کدام قدری شکر قهوه‌‌ای بپاشید و به کمک تورچ شکر را کامل کنید.

یادآوری: تورچ (Torch) وسیله‌ایست که با ایجاد شعله برای مصارف مختلف بکار گرفته می‌شود.

برچسب ها: کرم برولهآشپزباشیمریم امیریدسر سادهدسر خوشمزهدسر آساندسر فرانسوی تعداد بازديد: 931 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است