Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:42

كالفی انبه (هندی)

كالفی انبه (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

شیر غلیظ 375 گرم

 

خامه‌ی صبحانه 300 گرم

 

بادام آسیاب كرده 25 گرم

 

شكر 115 گرم

 

پوره‌ی انبه 450 گرم

 

هل آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

ژلاتین 3 ورق

 

پسته‌ی بی‌نمك بو داده برای تزئین 25 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شیر و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. آن‌گاه بادام و شكر را با هم مخلوط كنید و درون مخلوط شیر و خامه بریزید.

سپس مایه‌ی فراهم‌كرده را به مدت تقریبی 6- 8 دقیقه بپزید تا اندكی غلیظ شود.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه خنك شود و انبه و هل را به آن بیفزائید.

اكنون ورقه‌های ژلاتین را در آب بخیسانید و به روش بن‌ماری حل كنید. سپس آن را نیز به كالفی بیفزائید و مخلوط نمائید.

آن‌گاه كالفی را در قالب مخصوص یا قالب دلخواهتان بریزید و دست‌كم 6-8 ساعت در فریزر نگه دارید.

اینك كالفی را از فریزر در آورید و 40 دقیقه در یخچال بگذارید.

سپس آن را روی ظرف مخصوص پذیرائی برگردانید و با پسته بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی شیر غلیظ؛ 750 میلی‌لیتر شیر پر چرب را بجوشانید تا آب موجود در آن تبخیر شود و مقدارش به 375 میلی‌لیتر كاهش یابد.

 

برچسب ها: انواع دسردسر هندیآموزش دسرشیرینی و دسرکالفی انبهانواع کالفیشیر غلیظ تعداد بازديد: 1569 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است