Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:58

فالوده

فالوده

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب نیم لیتر

 

شكر 1/5 پیمانه

 

گلاب یك‌چهارم پیمانه

 

رشته‌ برنجی (نودل) 400 گرم

آشپزباشی

 

 

آب، شكر و گلاب را با هم مخلوط كنید  و روی حرارت بگذارید تا شكر كاملاً حل شود و محلول تقریباً حالت اشباع‌شده پیدا كند و غلیظ شود. بعد به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شود.

رشته را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید و زمانی كه رشته‌ها نرم شدند، در آب‌كش بریزید و با مقداری آب یخ آبكشی كنید. سپس بگذارید تا آب اضافی‌اش برود.

 بعد از خنك شدن به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. حالا رشته‌ها را از فریزر خارج كنید و شربت آماده را به آنها بیفزائید و با چنگال به آرامی هم بزنید. اكنون فالوده آماده پذیرایی است.

یادآوری: رشته برنجی( نودل) را می‌توانید از فروشگاه‌های معتبر لوازم قنادی و شیرینی‌پزی تهیه فرمائید.

 

برچسب ها: آموزش دسرشیرینی پزیدستور فالودهآموزش فالودهفالودهطرز تهیه فالودهمواد اولیه فالودهانواع فالوده تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است