Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 آبان 1397 - 01:42

کرم موس زعفرانی

کرم موس زعفرانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

زرده تخم‌مرغ 4 عدد

شکر200 گرم

شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری

آب 125 میلی‌لیتر  (یک‌دوم پیمانه)

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری

خامه صبحانه 300 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آن‌‌گاه شیر را بجوشانید و آن را کم کم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید و آن را همراه با وانیلین، زعفران و خامه به مایه تخم‌مرغی خنک شده، افزوده و هم بزنید .

حالا دسر فراهم کرده را در قالب به گنجایش 1 لیتر بریزید و به مدت یک شب در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.

اکنون دسر را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید. صبر کنید تا دسر از حالت یخ‌زدگی خارج شود و بعد آن را سرو کنید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر تابستانیآرزو گنجیدسر خوشمزهکرم موس زعفرانیموس زعفرانی تعداد بازديد: 700 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است