Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 20:11

مینی‌‌کیک قهوه و بادام

مینی‌‌کیک قهوه و بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

بادام با پوست................ 50 گرم

شکر قهوه‌ای............ 55 گرم

دارچین.............. 1 قاشق چایخوری

جوز هندی................ یک هشتم قاشق چایخوری

پودر قهوة فوری.............. 1 قاشق سوپخوری

آرد............... 225 گرم

بیکینگ‌پودر............... 1 قاشق چایخوری

بیکینگ‌سودا................. یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک................ یک هشتم قاشق چایخوری

کرة نرم شده............... 85 گرم

شکر.............. 170 گرم

وانیل شکری............... 2 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ   ............... 2 عدد

ماست کم چرب............ 150 گرم

 

مواد لازم برای رویة کره‌ای:

کرة آبکرده............... 55 گرم

پودر شکر الک کرده ...........150 گرم

وانیل شکری............ 1 قاشق سوپخوری

شیر............. 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - محیا  ربیعی:

روش‌تهیه

فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب مینی‌کیک را با اسپری روغن یا روغن مایع چرب نمائید.

آن‌گاه بادام را در تابة خشک و تمیزی بریزید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا عطر بادام بلند شود. سپس بادام را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را خرد کنید. حالا بادام، شکر قهوه‌ای، دارچین، جوز هندی و قهوه را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آرد، بیکینگ‌‌پودر، بیکینگ‌سودا و نمک را نیز در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون 85 گرم  کره را همراه با شکر و وانیل در کاسة مناسب دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک و ماست را به‌طور یک در میان، در سه نوبت درون مایه بریزید و مخلوط نمائید.

اینک قدری از مایة فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و یک قاشق از مواد بادامی را به آن بیفزائید. آن‌گاه دوباره از مایة کیک روی بادام بریزید و مراقب باشید که به اندازة 2 سانتیمتر از لبة قالب خالی بماند تا کیک فضای لازم برای پف کردن را داشته باشد. حالا کیک‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و بعد آنها را روی پنجرة سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس کیک‌ها را از قالب جدا کنید و رویشان را با سس کره‌ای و پرک بادام بیارائید.

 

روش تهیة سس کره‌ای:

کره را در کاسة مناسبی بریزید و پودر شکر را همراه با وانیل و 3 قاشق سوپخوری از شیر را به آن بیفزائید. چنانچه مایه غلیظ بود، باقیماندة شیر را نیز به آن بیفزائید تا سس روان شود.

برچسب ها: کیککیک قهوهمینی کیکطرز تهیهمینی‌‌کیک قهوه و بادام تعداد بازديد: 826 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است