Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:14

کاپ کیک موکا و شکلات چیپسی

کاپ کیک موکا و شکلات چیپسی

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 125 گرم

 

شکر دانه ریز 125 گرم

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 2 عدد درشت

 

قهوه فوری 2 قاشق چایخوری

 

شیر 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

آرد 240 گرم

 

بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری

 

شکلات چیپس 60 گرم

 

خامه فرم گرفته در حدود 300 گرم

 

شکلات تزئینی برای روی کاپ‌کیک به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی مخصوص بپوشانید. آن‌گاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا قهوه را در شیر حل نمائید و آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید. اکنون شیر‌قهوه و آرد را به‌طور یک در میان، درون مایه فراهم کرده بریزید و خوب هم بزنید. آن‌گاه شکلات چیپسی را بیفزائید و مایه به‌دست آمده را درون کپسول‌ها بریزید.

به‌گونه‌ایکه دو سوم از حجم قالب‌ها از مایه پر شود. اینک قالب را در فر بگذارید و کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، بپزید. سپس کاپ‌کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه بیارائید.

در صورت دلخواه می‌توانید کاپ‌کیک‌ را با شکلات‌های فانتزی طلائی رنگ، دست ساختتان زیباتر سازید.

 

تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است