Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 اردیبهشت 1400 - 04:41

کاپ‌کیک زردآلو و هویج

کاپ‌کیک زردآلو و هویج

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

18 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  18 عدد

روغن مایع.........................80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

شکر................  100 گرم

تخم‌مرغ............. 1 عدد

هویج ریز رنده کرده ..............1 پیمانه

گردوی آسیاب کرده..............  40 گرم

آرد..................  110 گرم

بیکینگ‌پودر................ یک‌دوم قاشق چایخوری

مخلوط هل و دارچین..............یک‌دوم قاشق چایخوری

قیسی نرم (ریز خرد کرده)................... 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای کرم پنیرو لیمو

پنیر ماسکارپونه...................  90 گرم

کرة نرم شده ................30 گرم

پوست لیمو (رندة کرده)............... 1 قاشق چایخوری

پودر شکر الک کرده حدود................  200 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه روغن، شکر و تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد هویج و گردو را به آن بیفزائید. سپس مخلوط الک کردة آرد، بیکینگ‌‌پودر و ادویه را همراه با قیسی درون مایه بریزید و هم بزنید. حالا مایة فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر و قیسی خرد کرده بیارائید.

روش تهیة کرم پنیر و لیمو: پنیر و کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پوست لیمو را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم درون کرم بریزید و مخلوط کنید.

 

خواص  هویج

تفاوتی ندارد که هویجتان خام یا پخته و یا رنده شده یا به صورت پوره ای باشد. راه  های متفاوتی برای وارد کردن هویج به برنامه‌ی غذایی روزانه وجود دارد. این ماده‌ی غذایی نارنجی رنگ لبریز از خواص باور نکردنی است که  کمک بزرگی به سلامتی جسم شما می‌کند.

برچسب ها: کاپ کیکپنیر ماسکارپونهکاپ‌کیک زردآلو و هویج تعداد بازديد: 85 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است