Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 دی 1399 - 23:17

چيز‌كيك مربای به

چيز‌كيك مربای به

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 10-12 نفر

بيسكويت آسياب كرده .............200 گرم

پودر كاكائوي الك كرده........... 1 قاشق سوپخوري

كرة آبكرده ...............100 گرم

 

مواد لازم مياني

پنير خامه‌اي.............. 450 گرم

شكر............. 180 گرم

اسانس وانيل......... يك دوم قاشق چايخوري

تخم مرغ........... 2 عدد

خامة صبحانه............. 120 گرم

آبليموي تازه...............60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)

پوست ليموي رنده كرده.............. 1 قاشق چايخوري

 

مواد لازم رويه

شكر................ 220 گرم

آب.............. 500 ميلي ليتر (2 پيمانه)

به پوست كنده و خرد كرده ......................2 عدد درشت

آشپزباشی - افسانه ظروفي :

 

روش‌تهیه

فر را با دماي 160 درجة سانتيگراد گرم كنيد و قالب كمربندي را به قطر 24 سانتيمتر چرب نمائيد. آن‌گاه بيسكويت، پودر كاكائو و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را كف قالب بريزيد و خوب فشرده نمائيد. حالا قالب را در يخچال بگذاريد و به اين ترتيب مواد مياني را آماده سازيد. پنير، شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و به همزدن ادامه دهيد. اكنون خامه، آبليمو و پوست ليمو را افزوده و مخلوط كنيد. آن‌گاه ماية فراهم كرده را در قالب روي بيسكويت بريزيد و به مدت تقريبي 35 دقيقه در فر بپزيد. اينك فر را خاموش كنيد و درش را نيمه‌باز بگذاريد ولي چيز‌كيك را از فر در نياوريد تا خنك شود. سپس آن را در يخچال بگذاريد و دست‌كم 6 ساعت يا يك شب صبر كنيد تا چيز‌كيك آمادة مصرف شود. حالا چيز‌كيك را از قالب درآوريد و روي ظرف زيبائي بگذاريد. سپس مواد رويه را روي چيز‌كيك بريزيد و از دوستان و مهمانانتان پذيرائي كنيد.

روش تهية مواد رويه

شكر و آب را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شكر حل شود. آن‌گاه دانه‌هاي به را در تنظيف يا كيسة كوچكي بريزيد و آن را همراه با به، به شربت بيفزائيد.

حالا در ظرف را بگذاريد و به را به مدت تقريبي 2 ساعت بپزيد تا صورتي رنگ شود. سپس به را از شربت جدا كنيد. 

 

خواص  بـــه

به، یک میوه کم کالری است ،اما سرشار از فیبر غذایی می‌باشد.100 گرم از این میوه تازه خام، حاوی حدود 57 کالری است. همچنین دارای چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم است، که این ویژگی‌ها باعث می‌شود یک گزینه‌ای مناسب برای کاهش وزن و سلامت کلی باشد.

برچسب ها: مربای بهآموزش شیرینی پزیچیزکیکخواص بهچيز‌كيك مربای بهطرز تهیه چيز‌كيك مربای به تعداد بازديد: 46 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است