Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:25

کاپ کیک با کرم بادام زمینی

کاپ کیک با کرم بادام زمینی

shooroshirin

0 1

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تعداد 10 عدد

کرهنرم شده   90 گرم

شكر دانه ریز   150 گرم

تخم مرغ    1 عدد

اسانس وانیل   1 قاشق چایخوری

بيكينگ پودر     یک و یک چهارم قاشق چايخوری

نمك      1 پینچ

آرد      180 گرم

شیر    125 میلی لیتر  (یک دوم پیمانه)

شکلات چیپسی  120 گرم

سس كارامل برای تزئین   2 قاشق سوپخوري

شکلات چیپسی برای تزیین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه كرم بادام زمینی

کره نرم شده   125 گرم

کره بادام زمینی 125 گرم

اسانس وانیل   یک چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر    280 گرم

شیر   2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و بعد تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن بيفزاييد.

سپس وانیل، مواد خشک، شیر و شکلات چیپسی را به آن اضافه كنيد و مایه فراهم کرده را در کپسول‌های کاغذی بریزید.

حالا کاپ‌کیک‌ها را به مدت تفریبی20 دقیقه در فر بپزید و روی پنجرة سیمی خنک کنید.

اکنون کاپ‌کیک‌ها را با کرم بادام زمینی، سس كارامل و شکلات بیارائید.

کره و کره بادام زمینی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

 آن‌گاه وانیل و پودر شکر را به آن بيفزائيد. سپس شیر را افزوده و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانمواد لازم برای تهیه کاپ کیککاپ کیک با کرم بادام زمینیکاپ کیک بادام زمینیروش تهیه کرم بادام زمینیآموزش انواع کاپ کیک تعداد بازديد: 260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است