Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 19:55

كیك تر با سمولینا (ایرمیك)

كیك تر با سمولینا (ایرمیك)

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 ایرمیك(سمولینا) 500 گرم

 

شكر 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

شیر 400 میلی‌لیتر (یك و دو‌سوم پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب كرده 50 گرم

 

مارمالاد زردآلو حدود 4 قاشق سوپخوری

 

پرك بادام برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

 

شكر 500 گرم

 

آب 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

لیمو یك عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی 

 

ایرمیك را در كاسه مناسبی بریزید، شكر و بیكینگ‌‌پودر را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس پوست پرتقال را همراه با بادام آسیاب كرده، درون مایه بریزید و مخلوط كنید.

اكنون قالب مناسبی را به اندازه 20×30 سانتیمتر، چرب كنید و مایه فراهم كرده كیك را در آن بریزید. حالا روی قالب را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، كیك را بپزید. در این میان شربت را فراهم كنید و آن را داغ داغ روی كیك بریزید.

اینك بگذارید كیك كاملاً خنك شود. بعد رویش مارمالاد بمالید و به اندازه دلخواه ببرید و با پرك بادام بیارائید. حال كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه شربت: شكر، آب و حلقه‌های لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید.

 

برچسب ها: کیکكیك تر با سمولینا (ایرمیك)کیک با سمولیناکیک با ایرمیککیک تر تعداد بازديد: 1598 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است