Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 17:40

مینی کیک های بادام و پسته

مینی کیک های بادام و پسته

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15-20 عدد

بادام آسیاب کرده 165گرم

پودر شکر   125گرم

کره 125گرم

کرۀ پسته  20گرم

تخم مرغ  4عدد

رزبری یا آلبالو  125 گرم

پسته و بادام خردکرده برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و قالب مینی مافین را چرب نمائید و یا با کپسول های کاغذی بپوشانید.

آن گاه بادام و پودر شکر را در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام و پودر شکر مخلوط شوند.

سپس کره را آب کنید و بگذارید خنک شود.حالا کرۀ پسته را به بادام بیفزائید و دستگاه را روشن کنید.

اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید و بعد کره را بیفزائید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.

اینک مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید  و سه چهارم از حجم قالب ها را با  این مایه پر کنید.

آن گاه روی هر یک رزبری یا آلبالو بگذارید و رویشان را با پسته و بادام خرد کرده بیارائید.

حالا کیک ها را به مدت تقریبی 12-15دقیقه در فر بپزید.مینی کیک های بادام و پسته را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی شب عیدشیرینی نوروزیمینی کیک های بادام و پستهمینی کیک های خوشمزهروش تهیه مینی کیک تعداد بازديد: 574 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است