Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:45

چيزكيك مربای گیلاس

چيزكيك مربای گیلاس

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10برش

بيسكويت شكلاتي آسياب كرده......................150 گرم

كرة آبكرده و خنك شده.............. 100 گرم

پنير خامه‌اي................ 300 گرم

شكر................  150 گرم

آبليموي تازه................. 1 قاشق سوپخوري

ژلاتين................. 3 قاشق چايخوري

آب.................... 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

خامة قنادي................... 300 گرم

اسانس وانيل................. 1 قاشق چايخوري

مرباي گیلاس.................. به ميزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش تهیه

بيسكويت و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را در حفره‌هاي قالب مونوپورشن بريزيد و فشرده كنيد. آن‌گاه قالب را در يخچال بگذاريد. حالا پنير خامه‌اي، شكر و آبليمو را با همزن برقي بزنيد تا ماية صاف و يكنواختي حاصل شود (از همزدن زياد پنير خودداري كنيد). سپس پودر ژلاتين را روي آب بپاشيد و آن را به روش بن‌ماري حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را نيز به مخلوط پنير افزوده و هم بزنيد. خامة شيرين شده (خامه قنادي) را اندكي با همزن برقي بزنيد تا سبك شود و قدري حجمش افزايش پيدا كند. اينك آن را همرابا وانيل به ماية پنيري بيفزائيد و مخلوط سازيد. حالا ماية فراهم كرده را روي بيسكويت در قالب بريزيد و قالب را تكان دهيد تا ماية چيزكيك صاف شود. سپس رويش را با مرباي گیلاس بپوشانيد و قالب را در يخچال قرار دهيد تا چيزكيك آمادة مصرف شود (يك شب يا دست كم 6 ساعت). در صورت دلخواه روي چيزكيك را با برگ‌هاي نعنا بيارائيد و براي پذيرائي، در ظرف مناسبي قرار دهيد.

برچسب ها: چیز کیکآموزش شیرینی پزیمربای گیلاسچیز کیک یخچالیچيزكيك مربای گیلاسطرز تهیه چيزكيك مربای گیلاس تعداد بازديد: 481 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است