Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 15 آذر 1398 - 20:10

كيك گيلاس

كيك گيلاس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 8-10 نفر 

تخم مرغ ۲ عدد

شکرسفید و قهوه ای در مجموع ١٥٠گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

اسانس بادام یک چهارم قاشق چایخوری

 پوست ليمو رنده کرده از یک لیمو

کره‌ آبکرده و خنک شده 90 گرم

پودر بادام ٣٠ گرم

آرد ١٥٠گرم

بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم  قاشق چایخوری

شیر ٨٠ میلي‌ليتر (یک سوم پیمانه)

گیلاس هسته گرفته  ۲۰۰ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کره چرب  کنید و آرد بپاشید.

آن‌گاه قالب را تکان دهید تا آرد اضافی خارج شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را با شکر سفید و قهوه‌ای در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد وانیلین، اسانس بادام، پوست لیمو و کره آبکرده را به آن بیفزائید و در حدود 30 ثانیه با همزن برقی بزنید.

حالا همزن را خاموش کنید و  پودر بادام را افزوده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را همراه با شیر به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید.

اکنون تعدادی از گیلاس‌ها را برای آراستن روی کیک نگه دارید و باقیمانده آنها را درون مایه کیک بریزید.

مراقب باشید که در این مرحله مایه کیک را زیاد هم نزنید!

اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و تعدادی از گیلاس‌ها را به آرامی رویش قرار دهید.

آن‌گاه کیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه رویش را با پودر شکر بیارائید.

برچسب ها: كيك گيلاسکیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه كيك گيلاسروش تهیه كيك گيلاسطرز تهیه كيك گيلاس تعداد بازديد: 162 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است