Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 22:26

چيــز‌كيــك توت‌‌فرنگي

چيــز‌كيــك توت‌‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8نفر

بيسكويت آسياب كرده................. 200 گرم

كره‌ي آبكرده....................75 گرم

پودر ژلاتين............ 4 قاشق چايخوري

آب سرد.............. يك‌سوم پيمانه (80 ميلي‌ليتر)

پنير خامه‌اي.................... 400 گرم

شكر............. 180 گرم

وانيلين................ يك‌چهارم قاشق چايخوري

پوره‌ي توت‌فرنگي.............. 1 پيمانه

خامه‌ي فرم گرفته............ 400 گرم

 

مواد لازم رويه

پوره‌ي توت‌فرنگي................ 1 پيمانه

شكر............ 2 قاشق سوپخوري

آرد ذرت.............. 2 قاشق سوپخوري

پودر ژلاتين............ 1 قاشق چايخوري

 

آشپزباشی - ليلا آياني‌صفت :

 

آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.توت فرنگی، که به عنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، میوه‌ای سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. توت فرنگی میوه‌ای محبوب بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین می باشد. این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، فشارخون را پایین می‌آورد و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می‌نماید. این میوه جزو 20 میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم می باشد. فقط 8 عدد توت فرنگی، ویتامین C ای بیشتر از 1 پرتقال دارند.

 

روش‌تهیه

بيسكويت و كره را با هم مخلوط كنيد و در قالب كمربندي به قطر 24 سانتيمتر بريزيد، خوب بفشاريد و در يخچال قرار دهيد. آن‌گاه پودر ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد. حالا پنير خامه‌اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس وانيلين، پوره‌‌ي توت‌فرنگي، خامه‌ي فرم گرفته و ژلاتين حلكرده را به آن بيفزائيد و با ليسك مخلوط كنيد. اكنون مايه‌ي فراهم‌كرده را در قالب روي بيسكويت بريزيد و رويش را صاف كنيد. حالا مايه‌ي فراهم‌كرده‌ي رويه را روي كرم بريزيد و چيزكيك را دست‌كم 6 ساعت در يخچال نگه داريد تا كاملاً ببندد. آن‌گاه چيزكيك را از قالب در آوريد و براي پذيرائي در ديس زيبا و مناسبي قرار دهيد.

روش تهيه‌ي مواد رويه

پوره‌ي توت‌فرنگي را در ظرف مناسبي بريزيد، شكر، آرد ذرت و پودر ژلاتين را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم پيوسته هم بزنيد تا غليظ و شفاف شود.

سپس بگذاريد اندكي خنك شود و بعد آن را مصرف نمائيد.

 

 

یادآوری : براي تهيه‌ي اين دسر مي‌توانيد از قالب مونوپورشن يا رينگ‌هاي كوچك به قطر8 سانتيمتر نيز بهره بگيريد.

برچسب ها: طرز تهیه چیز کیکچیزکیکچیزکیک یخچالیچیزکیک توت فرنگی تعداد بازديد: 156 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است