Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:26

کیک سیب | طرز تهیه کیک سیب

کیک سیب | طرز تهیه کیک سیب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک سیب برای 6 عدد

کره 150 گرم

پودر شکر 150 گرم

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد 150 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

سیب رنده کرده 1 عدد درشت

کشمش پلویی  60 گرم

عسل به میزان لازم

خامه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

طرز تهیه کیک سیب

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف 6 قالب را به اندازه 150میلی‌لیتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

آن‌گاه کره، پودر شکر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون آرد، بیکینگ‌پودر و دارچین را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید.

حالا سیب و کشمش را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن،  هم بزنید. اینک مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.

کیک‌ها را در قالب خنک کنید و در صورت دلخواه، با اندکی خامه و عسل بیارائید.

برچسب ها: انواع کیککیک سیبآموزش کیک سیبطرز تهیه کیک سیبمواد لازم کیک سیبدرست کردن کیک سیب تعداد بازديد: 714 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است