Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 18:41

کیک موز کاراملی

کیک موز کاراملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم مرغ .................... ۲ عدد

آرد ..................۱ و ۱/۳ لیوان

شیر .............. ۱/۲ لیوان

روغن مایع ................۱/۳ لیوان

شکر.............. ۱/۳ لیوان

موز .................  ۲ عدد

کره ...................۵۰ گرم

وانیل................. ۱/۴ ق چای خوری

بیکینگ پودر................... ۲  ق مربا خوری

مغز گردو.................. ۱/۲ لیوان

 

طرز تهیه

مرحله اول: کاراملی کردن شکر

برای کاراملی کردن شکر باید آن را داخل تابه بریزید و بدون هم زدن شکر ذوب شود و کمی هم بزنید تا خوب شکر کاراملی شود. دقت کنید باید اجازه دهید تا شکر با حرارت خودش ذوب شود و اگر حرارت را زیاد کنید شکر زود می سوزد و کیک شما بد مزه می شود.

 مرحله دوم: افزودن موز

در ادامه باید کره را اضافه کنید و ابتدای این که کره را اضافه می کنید کارامل سفت می شود و آرام هم بزنید تا دوباره مخلوط نرم و روان شود. در ادامه موز ها را حلقه ای خرد کنید و هم بزنید و بعد گردو خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

 مرحله سوم: همزدن مواد

در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل با همزن دستی بزنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید.

 مرحله چهارم: پخت کیک موز کاراملی

حالا باید موز کاراملی شده و خنک شه را به مواد اضافه کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود. نوش جان

 

فوت و فن های دستور پخت کیک موز کاراملی

برای پخت در فر برقی باید دما را روی ۱۶۰ به مدت ۴۰ درجه قرار دهید.

می توانید از میوه های دلخواه استفاده کنید و با شکر کاراملی شده استفاده کنید.

می توانید مواد را داخل قالب پیرکس ۲۰*۳۰ بریزید و حتما کف ظرف را چرب کنید.

کره را با مارگارین جایگزین نکنید زیرا طعم کره در این کیک بسیار محسوس است.

برچسب ها: کیک کاراملیکیکطرز تهیه کیکوانیلگردوکیک بدون فر تعداد بازديد: 152 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است