Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:37

مافین شکلات و زنجفیل

مافین شکلات و زنجفیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16-18 عدد

 شکلات تلخ یا شیری (خرد کرده) 130 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده 80 گرم

آرد  250 گرم

پودر شکر 200 گرم

گردوی پودر کرده 50 گرم

آرد ذرت 100 گرم

بیکینگ‌پودر دو و یک‌دوم قاشق چایخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره آبکرده 250 گرم

تخم‌مرغ 5 عدد

آشپزباشی - آرزو گنجی

قالب مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد  گرم کنید.

آن‌گاه شکلات را همراه با پودر کاکائو و زنجفیل به روش بن‌ماری حل کنید و گردوی خرد کرده را به آن بیفزائید.

سپس هر بار به اندازه یک گردو  از مخلوط فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در کپسول‌ها قرار دهید.

حالا آرد، پودر شکر، گردوی پودر کرده، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر و وانیلین را با هم  مخلوط کنید و این مخلوط را همراه با کره و تخم‌مرغ‌ها با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه مایع فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای که یک‌سوم از سر قالب‌ها خالی بماند.

سپس کیک‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. این کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه فرم گرفته تزئین کنید

برچسب ها: مافین شکلاتیانواع مافینطرز تهیه مافینآشپزباشیآرزو گنجیکیک پزیمافین خوشمزهمافین زنجفیلیمافین شکلات و زنجفیلمواد لازم برای تهیه مافین تعداد بازديد: 889 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است