Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:46

كاپ‌كيك قهوه و گردو

كاپ‌كيك قهوه و گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

24 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 24 عدد

آرد............... 200 گرم

بيكينگ‌پودر.................1 قاشق چايخوري

كره نرم............... 200 گرم

شكر............... 180 گرم

تخم‌مرغ................ 4 عدد

وانيلين.............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

قهوه فوري............. 10 گرم

آب جوش............ يك‌چهارم پيمانه

گردوي خردكرده............... 125 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفي:

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالب 12 تائي مافن را با كپسول‌هاي كاغذي بپوشانيد. آن‌گاه آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و الك كنيد.

سپس كره و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون وانيلين و نيمي از آرد را به مايه اضافه كنيد.

اينك قهوه را در آب جوش حل كنيد و همراه با باقيمانده آرد به مايه اضافه كنيد و گردو را درون مايه بريزيد. حال مايه فراهم كرده را در قالب‌ها بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيك‌ها خنك شدند رويشان را با كرم قهوه و شكلات بيارائيد.

یادآوری

براي تهيه كرم قهوه، 200 گرم خامه فرم گرفته را با يك قاشق سوپخوري قهوه فوري مخلوط كنيد و قدري با همزن برقي بزنيد تا كاملاً فرم بگيرد.

برچسب ها: کاپ کیکكاپ‌كيك قهوه و گردوطرز تهیه كاپ‌كيك قهوه و گردو تعداد بازديد: 430 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است