Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 02:15

طرز تهیه مینی‌ کیک قهوه و بادام

طرز تهیه مینی‌ کیک قهوه و بادام

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم مینی‌ کیک قهوه و بادام برای 6 عدد

بادام با پوست  50 گرم

شکر قهوه‌ای  55 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری

پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

آرد  225 گرم

بیکینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

بیکینگ‌سودا  یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک  یک هشتم قاشق چایخوری

کره نرم شده   85 گرم

شکر 170 گرم

وانیل شکری  2 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  2 عدد

ماست کم چرب  150 گرم

مواد لازم برای رویه کره‌ای:

کره آبکرده  55 گرم

پودر شکر الک کرده  150 گرم

وانیل شکری 1 قاشق سوپخوری

شیر 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

طرز تهیه مینی‌ کیک قهوه و بادام

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب مینی‌کیک را با اسپری روغن یا روغن مایع چرب نمائید.

آن‌گاه بادام را در تابه خشک و تمیزی بریزید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا عطر بادام بلند شود. سپس بادام را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را خرد کنید.

حالا بادام، شکر قهوه‌ای، دارچین، جوز هندی و قهوه را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آرد، بیکینگ‌‌پودر، بیکینگ‌سودا و نمک را نیز در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

اکنون 85 گرم  کره را همراه با شکر و وانیل در کاسه مناسب دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد خشک و ماست را به‌طور یک در میان، در سه نوبت درون مایه بریزید و مخلوط نمائید.

اینک قدری از مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و یک قاشق از مواد بادامی را به آن بیفزائید.

آن‌گاه دوباره از مایه کیک روی بادام بریزید و مراقب باشید که به اندازه 2 سانتیمتر از لبه قالب خالی بماند تا کیک فضای لازم برای پف کردن را داشته باشد.

حالا کیک‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و بعد آنها را روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس کیک‌ها را از قالب جدا کنید و رویشان را با سس کره‌ای و پرک بادام بیارائید.

روش تهیه سس کره‌ای: کره را در کاسه مناسبی بریزید و پودر شکر را همراه با وانیل و 3 قاشق سوپخوری از شیر را به آن بیفزائید. چنانچه مایه غلیظ بود، باقیمانده شیر را نیز به آن بیفزائید تا سس روان شود.

برچسب ها: مینی کیکآشپزباشیمحیا ربیعیکیک پزیکیک قهوه و بادامدرست کردن کیک قهوه و بادامطرز تهیه کیک قهوه و باداممواد لازم مینی کیک بادام تعداد بازديد: 839 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است