Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:59

کوکی کدوحلوایی

کوکی کدوحلوایی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد  ۲۵۰ گرم

بیکینگ سودا  ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر یک‌دوم  قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

دارچین  یک و یک‌دوم  قاشق چایخوری

زنجفیل  یک‌دوم  قاشق چایخوری

پودر میخک و جوز هندی یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره  ۱۴۰ گرم

شکر سفید  ۱۴۰ گرم

شکر قهوه‌ای  ۱۱۰ گرم

تخم مرغ  ۱ عدد درشت

پوره کدو حلوایی  ۲۴۰ گرم

 مواد لازم برای تهیه کرم پنیر

کره به دمای محیط رسیده  ۷۰ گرم

پنیرخامه ای  ۱۲۰ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و آرد، بیکینگ سودا، بیکینگ پودر، نمک و ادویه‌ها را الک کنید.

آن‌گاه کره‌، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مواد خشک را همراه با پوره کدوحلوایی، درون این مایه بریزید و هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده کوکی را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و آن را با فاصله از هم روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.

اکنون کوکی‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر بپوشانید و در صورت دلخواه قدری دارچین بپاشید.

روش تهیه کرم پنیری

کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود و پودر شکر الک کرده را کم‌کم‌ به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.

سپس پنیر خامه‌ای و وانیلین را افزوده و مخلوط سازید.

برچسب ها: کلوچهکوکیآشپزباشیشور و شیرینکوکی کدوحلواییکدوحلوایی تعداد بازديد: 801 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است