Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 3 شهریور 1398 - 20:42

كیك پرتقال با روغن زیتون

كیك پرتقال با روغن زیتون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

تخم مرغ ٣ عدد

شكر ٢٠٠ گرم

روغن زیتون ١٨٠ میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

آرد ١٨٠ گرم

بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری

پودر هل یک‌هشتم قاشق چایخوری

نمك ١ پینچ

آب پرتقال ١٨٠ میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

پوست پرتقال یک و یک‌دوم  قاش سوپخوری

پودر شکر برای روی کیک به میزان لازم

 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را به دمای ١٧٥ درجۀ سانتیگراد روشن و گرم كنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

سپس سرعت همزن را كم كنید و روغن، آرد، بیکینگ‌پودر، پودر هل و نمک را بیفزائید.

حالا آب پرتقال و پوست پرتقال را افزوده و مایة فراهم کرده را در قالب بریزید.

اکنون کیک را به مدت تقریبی ٣٠-٣٥ دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و روی قالب را با فویل بپوشانید.

پس از 15 دقیقه فویل را از روی کیک بردارید و کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید.

آن‌گاه کیک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و در صورت دلخواه رویش پودر شکر بپاشید و با پره‌های پرتقال خشک بیارائید.

برچسب ها: کیک پرتقالیروش تهیه کیککیک و شیرینیشیرینی پزیكیك با روغن زیتونآشپزباشیکیک خانگیكیك پرتقال با روغن زیتوندستور تهیه کیک با روغن زیتونشور وشیرین تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است