Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:30

كيك دارچينی

كيك دارچينی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

 آرد ٤٥٠ گرم

بيكينگ سودا یک دوم  قاشق چايخوری

نمك یک دوم  قاشق چايخوری

كره نرم شده ٢٠٠ گرم

شكر  دانه ريز ٤٥٠ گرم

ماست خامه ای ٢٠٠ گرم

بیکینگ‌سودا  ١ قاشق چايخوری

اسانس وانيل ١ قاشق چايخوری

خامه صبحانه ٣ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ٦ عدد

مواد  لازم  ميانی

شكر دانه ريز ١١٠ گرم

دارچين  ٢ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیة کرم پنیر

پنير خامه اي ٨٠ گرم

خامه صبحانه یک‌چهارم پیمانه

اسانس وانيل ١ قاشق چايخوری

پودر شكر 110 گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با  دمای ١٧٥ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب ميان تهي را به گنجايش 9 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.آن‌گاه آرد، بیکینگ‌سودا و نمک را مخلوط و الک کنید.

سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد مخلوط ماست خامه‌ای و بیکینگ‌سودا را همراه با خامه صبحانه و وانیل به مخلوط کره و شکر افزوده و با همزن برقی بزنید تا مایه یکنواختی به دست آید .

حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و پس از آن مواد خشک را در سه نوبت افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون یک سوم از مایه فراهم کرده کیک را درون قالب بریزید و نیمی از مخلوط شکر و دارچین را رویش بپاشید.

سپس یک‌سوم دیگر از مایه کیک را افزوده و باقیمانده شکر و دارچین را رویش بپاشید.

اینک باقیمانده مایه کیک را نیز در قالب بریزید و کیک را به مدتی تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه کیک را از فر در آورید و پس از 5 دقیقه روی پنجره سیمی برگردانید. همینکه کیک کاملا خنک شد، ریش را با کرم پنیر بیارائید.

برچسب ها: کیک دارچینیکیک عصرانهآشپزباشیکیک خانگیطرز تهیه کیک دارچینیآموزش پخت انواع کیکعارفه ابن الرضاانواع کیک سادهطرز تهیه انواع کیک خانگی تعداد بازديد: 1626 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است