Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:18

كيك عصرانه آلمانی

كيك عصرانه آلمانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ١٥ - ٢٠ نفر

تخم مرغ  ۵ عدد

شکر   ۳۰۰ گرم

وانیلین یک چهارم قاشق چايخوری

عسل یک و یک دوم قاشق سوپخوری

آرد  300 گرم

آرد برنج     ۵٠  گرم

بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری

شیر سرد   ٢٥٠ ميلي ليتر (1 پیمانه)

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 7 پیمانه چرب و آرد پاشی نمائید.

آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شد و فرم بگیرد.

سپس یک‌سوم از  شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگه دارید.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیلین و باقیمانده شکر، با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد عسل را به آن بیفزائید.

اکنون نیمی از شیر را درون زرده‌های همزده بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه همزن را خاموش کنید و مخلوط سه بار الک کرده مواد خشک را به این مایه اضافه کنید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در سه نوبت، با لیسک و به صورت دورانی به مایه فراهم کرده بیفزائید.

حالا باقیمانده شیر را نیز اضافه کنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.

کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه آن را با استفاده از شابلن و پودر شکر بیارائید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک آسانعارفه ابن الرضاکیک ـالمانیکیک عصرانه آلمانیروش تهیه کیک آلمانیمواد لازم برای تهیه کیک عصرانه آلمانیکیک خوشمزه و راحت تعداد بازديد: 1061 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است