Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:56

مینی كیك خرمالو

مینی كیك خرمالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 عدد

( ١٠١٢ عدد قالب تك نفره )

تخم مرغ   ٣ عدد

شكر قهوه‌ای  ٣٠٠ گرم

وانیل شكری  ١ قاشق چایخوری

روغن مایع  100 میلی لیتر

پوره خرمالو  300 گرم

آرد  ٢٨٠ گرم

بیكینگ پودر   یک و یک دوم قاشق چایخوری

نمك  ١ قاشق چایخوری

دارچین  ٢ قاشق چایخوری

جوز هندی  یک چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

 فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کوچک مورد نظرتان را با اسپری روغن چرب نمائید. 

تخم مرغ‌ها، شكر قهوه‌ای و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کم‌رنگ و حجیم شود.

آن‌گاه روغن مایع را کم کم به آن بیفزائید و بعد پوره خرمالو را اضافه کنید و مایه به دست آمده را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

سپس مخلوط الک‌ کرده آرد،‌ بیکینگ‌پودر، نمک، دارچین و جوز هندی را در دو نوبت به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مایه کیک را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و آن را در قالب‌های کوچک پایپ کنید.

مراقب باشید که حدود نصف حجم قالب از مایه پر شود .

اکنون کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید و پس از اطمینان از پخت، قالب را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: کاپ کیکمینی کیکآشپزباشیکیک خرمالوشور و شیرینمینی كیك خرمالو تعداد بازديد: 922 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است