Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:16

کیک سون‌آپ

کیک سون‌آپ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

کره ‌نرم شده در دمای محیط 150 گرم

شکر  290 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

اسانس لیمو یک‌چهارم قاشق چایخوری

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

آرد 210 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

نوشابه سون‌آپ  135 میلی‌لیتر

(یک‌دوم پیمانه + 2 قاشق چایخوری)

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 5 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.

آن‌گاه کره و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا اسانس لیمو و پوست لیمو را نیز درون این مایه بریزید.

اکنون مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را در دو نوبت به مایة فراهم کرده بیفزائید و مخلوط سازید و در 2 مرحله به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید، در آخر نوشابه را اضافه کنید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 1 ساعت در فر بپزید.

سپس کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، آن را روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.

اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه، رویش اندکی پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیعارفه ابن الرضاکیک سون آپطرز تهیه انواع کیک سادهطرز تهیه کیک سون آپانواع کیک ساده تعداد بازديد: 1776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است