Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 06:59

کیک سیب با مارمالاد پرتقال

کیک سیب با مارمالاد پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره نرم شده 185 گرم

شکر دانه ریز 150 گرم

پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد 250 گرم

بیکینگ‌پودر  یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

شیر 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

دارچین 2 قاشق چایخوری

سیب 2 عدد متوسط

مارمالاد صاف کرده پرتقال 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید.

آن‌گاه کره، شکر و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را همراه با شیر، به طور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس نیمی از مایه کیک را درون قالب بریزید و دارچین را رویش بپاشید. اکنون باقیمانده مایه کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید.

اینک پوست سیب‌ها را بگیرید و هر یک از سیب‌ها را چهارقاچ کنید و هسته‌هایش را درآورید.

آن‌گاه روی سیب‌ها را برش دهید ولی مراقب باشید که این برش‌ها قطع نشوند!

حالا 7 تکه از سیب‌ها را با فاصله از یکدیگر روی مایه کیک بچینید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت در فر بپزید.

اکنون نیمی از مارمالاد پرتقال را روی کیک گرم بمالید و کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید. سپس باقیمانده مارمالاد را اندکی گرم نمائید و روی کیک بمالید.

برچسب ها: کیک سیبطرز تهیه کیک سیبآشپزباشیافسانه ظروفیکیک سیب با مارمالاد پرتقالمواد لازم برای تهیه کیک سیبکیک خونگی خوشمزه تعداد بازديد: 2232 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است