Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:00

کیک پاپس فندقی

کیک پاپس فندقی

shooroshirin6

0 0

آسان

18 نفر

مواد مورد نیاز

 کیک شکلاتی خرد کرده 300 گرم

 

مربای پوست پرتقال بدون شربت 50 گرم

 

فندق آسیاب کرده 60 گرم

 

کشمش 50 گرم

 

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

 

شیر عسلی 2 قاشق سوپخوری

 

شکلات تلخ آبکرده حدود 200 گرم

 

شکلات تلخ آبکرده (اضافی) به میزان لازم

 

گردوی خرد کرده به میزان لازم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

خرده کیک، مربای پوست پرتقال و فندق را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه کشمش و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا شیر عسلی را افزوده و بعد شکلات را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

اکنون هربار 1 قاشق سوپخوری از مواد فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در شکلات آبکرده (اضافی) و گردو بغلتانید.

یادآوری: کشمش را یک ساعت قبل از مصرف در 2 قاشق سوپخوری آب پرتقال بخیسانید.

 

برچسب ها: کیک پاپسکیک پاپس فندقیکیک فندقیانواع کیک پاپسآموزش کیک پاپس تعداد بازديد: 2549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است