Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 20:21

کیک هندوانه

کیک هندوانه

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

هندوانه با قطر تقریبی............................ 18 سانتی‌متر1 عدد

ماست چکیده شیرین...................250 گرم

پودر شکر................... 3 قاشق سوپخوری

اسانس لیمو........................چند قطره

خامه زده‌شده..................250 گرم

میوه‌های تازه خردشده.......................مقداری برای تزیین

روش‌تهیه

هندوانه را طوری برش بزنید تا به شکل یک استوانه کوتاه به ارتفاع 12 سانتی‌متر درآید. (برای این کار، از عرض هندوانه یک استوانه به بلندی 12 سانتی‌متر را برش بزنید تا یک استوانه کوتاه به ارتفاع 12 سانتی‌متر ایجاد شود، سپس با یک چاقوی تیز، قسمت صورتی رنگ (گوشت) هندوانه را به صورت استوانه‌ای از داخل حلقه پوست هندوانه برش بزنید (بصورت درسته و کامل) و پوست آن‌را دور بیاندازید).

ماست چکیده را با پودر شکر و اسانس لیمو (به اندازه‌ای که طعم لیمو بگیرد) با هم‌زن برقی بزنید و آن‌ را در ظرفی با خامه زده‌شده به وسیله قاشق یا لیسک کاملاً مخلوط کنید. آب موجود در سطح و اطراف دایره استوانه‌ای شکل هندوانه را با دستمال خشک‌کن بگیرید.

بعد هندوانه را در بشقاب تخت مخصوص سرو قراردهید و از مایه فوق روی سطح و اطراف هندوانه بمالید تا کاملاً مانند کیک پوشش داده‌شود. سپس، در صورت تمایل روی کیک را با میوه‌های تازه تزیین کنید و آن‌را در یخچال قراردهید تا برای سرو آماده‌شود.

نکته:

 برای سرو، آن‌را مانند کیک معمولی برش بزنید.

  این کیک را می‌توان به‌مدت چند ساعت و یا یک شبانه‌روز در یخچال نگه‌داشت.

برچسب ها: تزیین کیککیککیک هندوانهکیک هندوانه ایطرز تهیه کیک تعداد بازديد: 241 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است