Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 19:49

طرز تهیه چیز کیک پرتقال و قهوه

طرز تهیه چیز کیک پرتقال و قهوه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم چیز کیک پرتقال و قهوه برای 8 نفر

بیسکویت پودر كرده  250 گرم

كره  آبكرده  125 گرم

فیله پرتقال خرد كرده 250 گرم

شکر 100 گرم

پنیر خامه ای 270 گرم

شکر 50 گرم

قهوه فوری 1 قاشق چایخوری

آب جوش 1 قاشق سوپخوری

آب پرتقال 115 میلی لیتر  (حدود يك‌دوم پيمانه سرخالی)

پودر ژلاتین 1  قاشق سوپخوری سر پر

خامه فرم گرفته  200 گرم

مواد لازم براي تهیه سس پرتقال:

آرد ذرت 1  قاشق سوپخوری

شکر  1  قاشق سوپخوری

آب پرتقال 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پيمانه)

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه چیز کیک پرتقال و قهوه

بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و آن را در دو قالب کمربندی به قطر 18 سانتیمتر بريزيد و فشرده کنید. حالا قالب‌ها را 20 دقیقه در يخچال نگه داريد.

آن‌گاه فیله پرتقال را همراه با شکر در ظرف مناسبي بريزيد و بجوشانید تا آب پرتقال كشيده شود. سپس آن را در قالب، روی بیسکویت بريزيد و در یخچال قرار دهید.

اكنون پنیر خامه‌ای و شکر را  اندکی با همزن برقی بزنید، قهوه را در آب جوش حل کنید و آن را به پنير بيفزائيد. حالا آب پرتقال را در كاسه مناسبی بريزيد، ژلاتین را رویش بپاشيد و آن را به روش بن ماری حل كنيد.

آن‌گاه محلول ژلاتين را به مایه پنيری افزوده و مخلوط نمائيد. سپس خامه را درون اين مايه بريزيد و هم بزنيد. اينك مایه به دست آمده را در قالب، روی فيله‌های پرتقال بريزيد و چيز كيك را دست كم 6 ساعت در يخچال نگه داريد.

حالا سس پرتقال را روی چيزكيك بريزيد و آن را با خامه بيارائيد. برای تهیه سس پرتقال، همه مواد را با هم مخلوط كنيد و روی حرارت ملايم، پيوسته هم بزنيد تا اندكي غليظ شود.

آن‌گاه سس پرتقال را از روی حرارت برداريد و همينكه خنك شد، مصرف كنيد.

برچسب ها: چیز کیکآشپزباشیمریم امیریچیز کیک پرتقال و قهوهدرست کردن چیز کیک پرتقال و قهوهمواد لازم چیز کیک پرتقال و قهوهطرز تهیه چیز کیک پرتقال تعداد بازديد: 1034 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است