Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:46

کیک خرما

کیک خرما

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

تخم مرغ  2 عدد

شکر  100 گرم

روغن مایع  250 میلی لیتر (یک پیمانه)

عسل  2 قاشق سوپخوری

شیر   60 میلی‌لیتر  (یک‌چهارم پیمانه)

آرد   220 گرم

بیکینگ پودر   1 قاشق چایخوری

دارچین  یک‌دوم قاشق چایخوری

خرمای هسته گرفته 120 گرم

پودر شکر برای تزئین   به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

تخم‌مرغ‌ها و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه روغن مایع، عسل و شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و دارچین را افزوده و مواد را هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا نیمی از مایه کیک رادر قالب چربکرده به قطر 20 سانتیمتر بریزید و خرما را رویش بچینید.

اکنون باقیمانده مایهکیک  را روی خرما بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 الی 60 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و با پودر شکر بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیکیک پزیکیک خانگیکیک خوشمزهکیک خرما تعداد بازديد: 655 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است