Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 اردیبهشت 1398 - 18:25

کاپ کیک با کرم لیمو

کاپ کیک با کرم لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-16 عدد

کره نرم شده 150 گرم

شکر  150 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد  300 گرم

بیکینگ‌پودر 

یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

شیر  250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

پوست لیموی رنده کرده

2 قاشق چایخوری

وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامه قنادی فرم گرفته به میزان لازم

مواد لازم کرم لیمو

شکر  150 گرم

آب لیموی تازه   130 میلی لیتر(یک دوم پیمانه +یک قاشق چایخوری)

زرده تخم مرغ 8 عدد

کرۀ خرد کرده   85 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود، آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را در حدود 30 ثانیه بزنید.

سپس مواد خشک را همراه با شیر، بطور یک در میان درون این مایه بریزید و بالیسک مخلوط نمائید.

حالا پوست لیمو و وانیل را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای که یک سوم از حجم قالب‌ها خالی بماند!

اکنون کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید. آن‌گاه دایره‌ای از روی کاپ کیک بردارید و با قاشق کوچک، به آرامی داخل کاپ کیک را خالی کنید.

سپس درون حفره‌های ایجاد شده را با کرم لیمو پر کنید و رویشان را با خامه فرم گرفته بیارائید.

روش تهیه کرم لیمو

شکر،آب لیمو و زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آبجوش بگذارید.آن گاه این مخلوط را با همزن دستی پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.(30-40 دقیقه)و پشت قاشق را بپوشاند،حالا آن را 20 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.سپس کره را بیفزائید و با بلندر برقی کرم لیمو را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.اکنون روی کرم را بپوشانید و در دمای محیط نگه دارید تا کاملا خنک شود.اینک کرم را در شیشه دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری 1: می‌توانید 2 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده کرده درون کرم بریزید.

یادآوری 2: این کرم تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.

یادآوری 3: می‌توانید از این کرم برای پر کردن انواع کیک، کاپ کیک، دونات و کرپ استفاده کنید و یا آن را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید و همراه با میوه‌هایی مانند توت فرنگی به مصرف دسر برسانید.

یادآوری 4: برای پر کردن داخل کاپ کیک‌ها این کرم را با 200 گرم خامه همزده و فرم گرفته مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه کاپ کیککاپ کیک با کرم لیموطرز تهیه کرم لیمومواد لازم برای تهیه کاپ کیک با کرم لیمو تعداد بازديد: 664 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است