Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:31

کیک میوه‌های استوایی

کیک میوه‌های استوایی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کره ‌نرم شده 250 گرم

شکر دانه ریز 180 گرم

تخم‌مرغ (در دمای محیط) 4 عدد

پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

نمک 1 پینچ

بیکینگ‌پودر  2 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت 40 گرم

شیر (در دمای محیط)  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

کمپوت میوه‌های استوایی 1 قوطی

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش 5/2 لیتر چرب و آردپاشی نمائید.

همه مواد را به جز کمپوت در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.

آن‌گاه سرعت همزن را قدری افزایش دهید و مایه را در حدود 8 دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن و حجمش افزایش پیدا کند.

سپس همزن را خاموش کنید و کمپوت میوه را در صافی بریزید تا شربتش جدا شود.

حالا میوه را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید و آن را در قالب بریزید.

حالا کیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و 15 دقیقه، در فر بپزید.

اکنون کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با خامه و میوه بیارائید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک پزیکیک خوشمزهکیک با میوه های استواییکیک میوه استواییمواد لاز مبرای تهیه کیک استواییطرز تهیه کیک با میوه های استوایی تعداد بازديد: 2036 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است