Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:08

کیک فرشته (استوایی) (Tropical Angel Cake)

کیک فرشته (استوایی) (Tropical Angel Cake)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

سفیده تخم‌مرغ  200 گرم

کرم تارتار یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز 130 گرم

آرد نول 70 گرم

آرد ذرت 30 گرم

نمک 1 پینچ

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری 

مواد لازم میانی

خامه قنادی همزده 500 گرم

پنیر ماسکار پونه 240 گرم

پودر شکر 160 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

کمپوت آناناس 1 قوطی کوچک (خرد کرده)

پودر نارگیل 100 گرم

شاتوت، توت‌فرنگی یا رزبری به میزان لازم

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب مخصوص کیک فرشته را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد  و بعد کرم تارتار و شکر را کم کم به آن بیفزائید تا مرنگ سفت و براقی حاصل شود.

سپس مواد خشک را الک کنید و در سه نوبت به مرنگ افزوده و با لیسک هم بزنید. مراقب باشید که حجم مایه کیک از بین نرود!

حالا وانیل را نیز به این مایه بیفزائید و مایه فراهم کرده کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.

اکنون کیک را همچنان که در قالب است، روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.

آن‌گاه کیک را از قالب جدا کنید  و از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید.

حالا روی لایه‌های کیک را با آب کمپوت آناناس مرطوب کنید و کرم میانی را روی هر لایه کیک بمالید و قدری توت‌فرنگی یا رزبری بگذارید.

سپس کیک را روی ظرف پذیرائی قرار دهید و رویش را با گل‌هایی از خامه بیارائید.

در صورت دلخواه می‌توانید از ترافل‌های  مختلف برای آراستن اطراف کیک بهره ببرید.

روش تهیه کرم میانی 

خامه، پنیر، پودر شکر و وانیل را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد آناناس و نارگیل را به آن بیفزائید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه کیکآشپزباشیشور و شیرینکیک فرشتهکیک استواییدستور تهیه کیک فرشتهروش تهیه کیک استوایی تعداد بازديد: 272 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است