Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:00

مینی کیک‌های شیر عسلی

مینی کیک‌های شیر عسلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کره نرم شده 250 گرم

شکر 80 گرم

شیرعسلی 1 قوطی (حدود 375 گرم)

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

شیر 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

آرد 300 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

پودر نارگیل 50 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و قالب‌های کوچک کیک را به گنجایش تقریبی 125 میلی‌لیتر با اسپری روغن چرب نمائید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر عسلی را به آن بیفزائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

حالا تخم‌مرغ را درون مایه بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر و مواد خشک را بطور یک در میان به مایه کیک بیفزائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید و در صورت دلخواه با مرنگ و گل‌های طبیعی رز بیارائید.

روش تهیه مرنگ:‌ 4 عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و 200 گرم شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن بیفزائید.          

برچسب ها: مینی کیکآشپزباشیافسانه ظروفیمینی کیک خوشمزهمینی کیک شیر عسلیمینی کیک های عصرانهکیک شیر عسلی تعداد بازديد: 1650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است