Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 23:13

کیک مرطوب شیر و کارامل

کیک مرطوب شیر و کارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

تخم‌مرغ 4 عدد

شکر 100 گرم

آرد 100 گرم

بیکینگ‌پودر           یک‌دوم قاشق چایخوری

وانیلین    یک‌چهارم قاشق چایخوری

 مواد لازم برای تهیه شربت

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

خامه صبحانه  200 گرم

شکر  2 قاشق سوپخوری

 مواد لازم برای سس کارامل

شکر  200 گرم

آب 2 قاشق سوپخوری

کره 30 گرم

خامه صبحانه 250 گرم

خامه فرم گرفته برای تزئین 200 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

 فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم  رنگ و سبک شود.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

حالا زرده و سفیده‌های همزده را با لیسک به آرامی با هم مخلوط سازید و پس از آن مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی ظرف مناسبی بگذارید.

حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش را با خامه فرم گرفته بپوشانید و صاف کنید.

آن‌گاه روی خامه سس کارامل بریزید و کیک را با خطوطی از خامه بیارائید.

روش تهیه شربت:

شیر، خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

روش تهیه سس کارامل:

شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود و به رنگ کارامل درآید.

آن‌گاه کره و خامه را بیفزائید و سس را به سرعت هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: کیکآشپزباشیکیک مرطوبشور و شیرینکیک خیسکیک مرطوب شیر و کاراملکیککاراملکیک شیر تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است