Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:53

چیزكیك با ژله زردآلو

چیزكیك با ژله زردآلو

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

نان رولت 1 عدد 30×40 سانتیمتر

 

مواد لازم میانی

 

ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

آب زردآلو 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

شكر 110 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی شیرین شده و همزده 300 گرم

 

مواد لازم برای ژله‌ی زردآلو

 

آب زرد‌آلو 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

نان رولت را با برشگر مخصوص قالب مونوپورشن قالب بزنید و كف قالب‌ها را با آن بپوشانید.

آن‌گاه مایه‌ی میانی و ژله‌ی زرد‌آلو را فراهم كنید و به‌طور یك در میان آنها را درون قالب‌ها روی نان رولت بریزید.

پس از ریختن هر لایه از مواد میانی یا ژله‌ی زردآلو قالب را در یخچال بگذارید تا اندكی ببندد و بعد لایه‌ی دیگر را بریزید!

سپس روی دسر را نیز با ژله‌ی زرد‌آلو بپوشانید و قالب را دست‌‌كم سه ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.

اكنون چیز كیك را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

ژلاتین را روی آب زردآلو بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل كنید و 5 دقیقه كنار بگذارید.

آن‌گاه پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا پوست لیمو، آبلیمو، ژلاتین حلكرده و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی ژله‌ی زردآلو

آب زردآلو را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید.

سپس آن را روی حرارت بخار آب‌جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود و شفاف گردد.

یادآوری: برای تهیه‌ی نان رولت، سه عدد زرده‌ی تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شكر و یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را باهمزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را به آرامی با هم مخلوط كنید و 75 گرم آرد به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

حالا مایه‌ی فراهم كرده را در سینی 20×30 سانتیمتر دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 8-10دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اكنون روی رولت را با سینی بپوشانید تا خشك نشود و پس از خنك شدن مصرف كنید.

 

برچسب ها: رولتکیک و شیرینیانواع چیزکیکشیرینی پزیآموزش چیز کیکچیزكیك با ژله زردآلوچیز کیک زردآلوژله زردآلو تعداد بازديد: 977 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است