Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:35

طرز تهیه کیک های کوچک با شکلات سفید و پسته

طرز تهیه کیک های کوچک با شکلات سفید و پسته

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای كیکهای كوچک با شکلات سفید و پسته

كره ی خرد كرده 110 گرم

شكر 110 گرم
پوست لیموی رنده كرده از یك عدد
تخم مرغ متوسط 2 عدد (زرده و سفیده جدا شود)
شیر 75 میلیلیتر
آرد سفید 140 گرم
بیكینگ پودر یك قاشق چایخوری
نمك یك پینچ
پسته ی ریز خرد كرده 25 گرم
شكلات سفید چیپسی 25 گرم
مواد لازم رویه:
مارمالاد زردآلو 75 گرم
پسته ی خرد كرده یك قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک كوچک با شکلات سفید و پسته

فر (تاون)را با دمای 170 درجهی سانتیگراد یا 190 درجهی فارنهایت روشن كنید. كره و شكر را در كاسه ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به رنگ روشن درآید. اكنون در ظرف مناسبی پوست لیمو، زرده های تخم مرغ و شیر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و یكدست شوند. حالا مخلوط آرد و بیكینگپودر را به مخلوط زرده ها بیفزائید و سپس این مواد را به مخلوط كره اضافه كنید.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

اینك نمك، پسته و شكلات سفید را به آن بیفزائید. آنگاه سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید و سفت شوند. بعد سفیده ها را به مواد قبل اضافه كنید و آرام هم بزنید. حالا 12 تا 14 عدد كپسول كاغذی را درون قالب مافین قرار دهید و دوسوم هر كدام را از مایهی كیك پر كنید و به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. سپس صبر كنید تا كیكها كاملاً سرد شوند. بعد مارمالاد زردآلو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید تا كمی رقیق شود. حالا با قلم مو، روی كیكها را به مارمالاد آغشته كنید و روی آن پسته ی خرد كرده بپاشید.

برچسب ها: کیک شکلاتیآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیککیک پستهکیک شکلات سفیدطرز تهیه شکلات پستهدرست کردن کیک شکلات پسته تعداد بازديد: 589 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است