Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 16:12

کیک سیب اسپایسی

کیک سیب اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

آرد 315 گرم

شکر قهوه‌ای روشن 200 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

نمک 1پینچ

دارچین 2 قاشق چایخوری

جوز هندی یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ 2 عدد

کره آبکرده و خنک شده  125 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

سیب پوست کنده و رنده کرده 2 عدد

مارمالاد زردآلو یا سیب به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش 5 پیمانه (یک لیتر و 250 میلی‌لیتر) چرب و آردپاشی نمائید.

آن‌گاه آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، نمک، دارچین و جوز هندی را در کاسه مناسبی بریزید. سپس شیر، تخم‌مرغ‌ها، کره و وانیل را در کاسه دیگری بریزید و با مفتول دستی هم بزنید.

حالا این مایه را به مواد خشک بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. پس از آن سیب را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید. آن‌گاه کیک را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر کنید تا خنک شود.

سپس آن را از قالب جدا کنید و تا خنک شدن کامل، روی پنجره سیمی قرار دهید. حالا برجستگی روی کیک‌ها را برش دهید و صاف کنید و دو کیک را با مارمالاد به هم بچسبانید.

اینک در صورت دلخواه روی کیک پودر شکر بپاشید و آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری: برای تهیه این کیک خوشمزه و مناسب فصل پاییز، می‌توانید از مدل‌های مختلف قالب کیک بهره بگیرید. در نظر داشته باشید که گنجایش قالب انتخابی متناسب با اندازه یاد شده در دستورالعمل باشد.

برچسب ها: کیک سیبکیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک پزیکیک خانگیکیک خوشمزهکیک سیب اسپایسیکیک اسپایسی تعداد بازديد: 623 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است