Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:20

کیک آناناس

کیک آناناس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد 225 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

شکر 120 گرم

گردوی آسیاب کرده 100 گرم

آناناس خرد کرده 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

خامۀقنادی فرم گرفته 150 گرم

کرم گاناش 300 گرم

خمیر فوندانت 500 گرم 

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و گردو و آناناس را بیفزائید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را اندکی بزنید و آن را همراه با روغن به مخلوط آرد افزوده و با قاشق هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید.

اینک کیک‌ها را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب‌ها جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

اکنون هر کیک را از ارتفاع برش دهید تا دو لایه شود و بعد بین لایه‌های کیک خامه بمالید و لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید.

آن‌گاه اطراف کیک را به شکل آناناس برش دهید و کیک را با کرم گاناش بپوشانید و با خمیر فوندانت بیارائید.

سپس روی خمیر فوندانت را به شکل آناناس فرم دهید و با رنگ مجاز خوراکی طلایی رنگ کنید.

برچسب ها: کیک آناناسکیک میوه ایآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزهطرز تهیه کیک آناناسکیک به شکل آناناسکیک با تزیین آناناسی تعداد بازديد: 1715 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است