Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:36

ماربِلد برانیز

ماربِلد برانیز

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 كره 150 گرم

 

شكلات 100 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكر ریز 150 گرم

 

وانیلی یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك پینچ

 

گردوی برشته و خرد كرده 60 گرم

 

مواد لازم میانی:

 

كره 50 گرم

 

شكر 90 گرم

 

پنیر خامه‌ای 300 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

آرد 4 قاشق سوپخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع را به اندازه 25 سانتیمتر، چرب نمائید. كره، شكلات و پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا سبك و غلیظ شود.

سپس مواد خشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایه شكلات و گردو را اضافه نمائید. اكنون 6 قاشق سوپخوری از این مایه را بردارید و كنار بگذارید و باقیمانده‌اش را در قالب بریزید.

اینك مایه میانی را روی لایه اول بریزید و صاف كنید و مایه شكلاتی باقیمانده را با فاصله روی مایه میانی (مایه پنیری) بگذارید. حالا با نوك چاقو یا با خلال دندان مایه برانیز را به شكل مرمری درآورید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد، بپزید.

همینكه برانیز خنك شد، آن را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه مایه میانی: كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه پنیر خامه‌ای را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخم‌‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و آرد و وانیلین را درون مایه فراهم كرده بریزید.

 

برچسب ها: برانیزماربِلد برانیزبرانیز مرمریانواع برانیزبرانیز پنیری تعداد بازديد: 526 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است