Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:27

طرز تهیه کیک لیمو

طرز تهیه کیک لیمو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک لیمو برای 6-8 نفر

کره 170گرم

شکر 170گرم

تخم مرغ 2عدد  درشت

آرد 170گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده 2قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:

شکر 150 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آب‌لیمو ترش تازه  80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

آرد ذرت 60 گرم

ژلاتین  3 ورق

کره 100 گرم

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ

طرز تهیه کیک لیمو

کره و شکر را در کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

سپس مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با پوست لیمو درون مایه تخم‌مرغی بریزید و مخلوط کنید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده به قطر 20سانتیمتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک خنک شد، کرم لیمو را رویش بریزید و صاف کنید. اکنون روی کرم را بپوشانید. کیک را 3 – 4  ساعت، در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد. اینک کیک را با خامه، شکلات‌های سکه ای و پودر پسته بیارائید.

روش تهیه کرم لیمو: شکر و تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و بعد آب لیمو ترش و آرد ذرت را به آن بیفزائید. آن گاه این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.

سپس ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آن را به مایه تخم‌مرغی افزوده و بگذارید کاملاَ حل شود. حالا کرم را از روی حرارت بردارید و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون پوست لیمو را درون کرم بریزید.

برچسب ها: انواع کیککیک لیموطرز تهیه کیک لیمومواد لازم کیک لیمودرست کردن کیک لیمو تعداد بازديد: 1972 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است