Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:40

ترافل کیک

ترافل کیک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

تخم مرغ  ۲ عدد

روغن مایع 60  میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

خاli صبحانه ۱۶۵ گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آب جوش 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

 آرد   ۲۲5گرم

پودر کاکائو    ۱۵0 گرم

بیکینگ پودر    ۲ قاشق چایخوری

نمک   یک چهارم قاشق چایخوری

شکر ۳۰۰ گرم

خامه قنادی همزده و فرم گرفته  350 گرم

پودر کاکائو  2-3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - آرزو مقدم

تخم مرغ، روغن، خامه و وانیل را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه آب را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کردۀ آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در چهار نوبت به مایۀ تخم مرغی بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده به قطر 23 سانتیمتر بریزید .

کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملاً خنک شود.

همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید و بین لایه‌های کیک خامه شکلاتی بمالید.

دو لایه کیک را روی هم بگذارید و رو و دیواره کیک را نیز با خامه شکلاتی بپوشانید و با کیک پودر شده و چوبک‌های شکلاتی بیارائید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیآرزو مقدمکیک خوشمزه خانگیتراقل کیکطرز تهیه تراقل کیکمواد لازم برای تهیه ترافل کیک تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است