Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:58

كيك شكلاتی با كرم نعنايی

كيك شكلاتی با كرم نعنايی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره....................125گرم

پودر قهوه فوري.................2قاشق چايخوري

آب................180ميلي ليتر

شكلات سياه................100گرم

شكر.............220گرم

تخم‌مرغ زده شده................1عدد

آرد.................185گرم

بكينگ پودر....................1ونيم قاشق چايخوري

پودر كاكائو.................2قاشق سوپ خوري

 

مواد لازم كرم نعنايي:

كره.................125گرم

پودر شكر...................480گرم

شير..................2 قاشق سوپخوري

اسانس نعنا...................نصف قاشق چايخوري

رنگ سبز خوراكي

 

مواد لازم روية شكلات:

شكلات سياه.................300گرم

خامه......................250ميلي ليتر

 

روش‌تهیه

دو عدد قالب مکعب مستطیل 25×8 سانتي متري را چرب كنيد و با كاغذ پوشش دهيد بطوريكه 2 سانت از ديواره بالا بيايد.

كره، قهوة فوري، آب، شكلات و شكر را در ظرفي ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا مواد ذوب شده صاف و يكدست شود مواد را از روي حرارت برداشته كنار بگذاريد تا كمي خنك شود(5 دقيقه) سپس تخم مرغ زده شده را اضافه كرده خوب مخلوط كنيد و در نهايت آرد مخلوط شده با بكينگ پودر و پودر كاكائو را روي مواد الك كرده خوب مخلوط كنيد مواد كيك آماده را در قالب بطور مساوي ريخته و به مدت 45 دقيقه در فر 160 درجه سانتي گراد بريزيد سپس از فر خارج كرده بعد از خنك شدن روي يك عدد از كيك‌ها كرم كره‌اي بماليد كيك ديگر را روي آن قرار داده و با استفاده از قيف و ماسوره يك نوار پهن از كرم كره‌اي در مركز كيك به شكل طولي بكشيد سپس روية شكلاتي آماده را روي كيك ريخته و كيك را به مدت 1 ساعت خنك كرده سپس برش داده و سرو نماييد.

طرز تهيه كرم كره‌اي:

كره را با همزن برقي بزنيد تا كاملاً نرم ود سپس پودر شكر را بتدريج به آن اضافه كرده به زدن ادامه دهيد تا تمام پودر شكر جذب كرده در نهايت شير، اسانس و رنگ كافي اضافه كنيد. كرم براي مصرف آماده است.

طرز تهيه روية شكلاتي:

خامه را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا نسبتاً بجوش آيد شكلات اضافه كرده از روي حرارت بر داريد هم بزنيد تا شكلات كاملاً ذوب شود بعد از خنك شدن آماده است.

برچسب ها: کیککیک شکلاتیشیرینی پزیکیک خانگیطرز تهیه کیک شکلاتیکیک بدون فرکرم نعنایی تعداد بازديد: 251 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است